Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Wap tárhelyek és szerkesztők képes leírás - Ingyen web.tlap.hu
részletek »

Wap tárhelyek és szerkesztők - Ingyen web.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingyenweb.tlap.hu » Wap tárhelyek és szerkesztők
Keresés
Találatok száma - 5 db
Peperonity (angol)

Peperonity (angol)

A Peperonity mára már mobilportállá nőtte ki magát. A szerkesztő segítségével wml tudás nélkül hozhatunk létre 2.0-ás wap oldalakat. Sajnos az oldal formáját illetőleg elég sok a megkötés, ezért komolyabb wap oldalakhoz nem érdemes használni.

Prodigits (angol)

Prodigits (angol)

A Prodigits a legnagyobb közösség a WAP-on, több mint 1 millió regisztrált felhasználóval. Itt találkozhatnak az emberek világszerte, beszélgethetnek és üzenhetnek egymással. Ha regisztrálunk az oldalon, saját wap oldalt is létrehozhatunk ingyen, melyben videó, vendégkönyv és blog is elhelyezhető.

TagTag (angol)

TagTag (angol)

A TagTag szolgáltatása volt az egyik első rendszer, ahol mobiltelefonra optimalizált (wml alapú) oldalt hozhattunk létre. A szolgáltatás ingyenes és mindent tartalmaz, amire egy profi wap oldalhoz szükség van.

Wapego

Wapego

Készítsd el saját wap oldalad ingyen. A szerkesztő használatához nem szükséges programozói ismeret, viszont több, mint 100 modullal bővíthető (pl. chat, fórum, letöltések stb.). A szolgáltatáshoz korlátlan webtárhelyet biztosítanak.

Wlist (több nyelvű)

Wlist (több nyelvű)

A Wlist az egyik legnépszerűbb nemzetközi wap oldalszerkesztő, mely több nyelven (köztük magyarul is) elérhető. A használatához nem szükséges szaktudás, a szerkesztő kezelése egyszerűen elsajátítható. Az szerkesztő felméri a telefon típusát, és ettől függően 1.1-es vagy a 2.0-ás felületet ajánlja fel. Ma már az összes színes telefonban 2.0-ás wap böngésző van. A szerkesztő rengeteg extrát is nyújt (pl. fórum, chat, vendégkönyv).

Tuti menü