Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Videómegosztó portálok képes leírás - Ingyen web.tlap.hu
részletek »

Videómegosztó portálok - Ingyen web.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingyenweb.tlap.hu » Videómegosztó portálok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Indavideó

Indavideó

Videók ezrei között válogathatsz nálunk. Ha kedvenced mégsem találod meg, ide feltöltheted, megosztva barátaiddal és másokkal. A használatához rendelkezned kell egy Indapass felhasználó és jelszóval.

Phpmotion

Phpmotion

Ingyenes videómegosztó és videónéző portál. Az honlapon flash formátumú videók vannak. Az oldalon keresztűl akár egy saját videómegosztó oldalt is rendelhetsz, csak a tárhelyet kell megvásárolnod hozzá.

Videa

Videa

A Videa-n rengeteg videó között böngészhetsz kategóriákra lebontva. A videók megtekintéséhez nem szükséges regisztrálni, de ha regisztrálod magad, lehetőséged lesz saját videóid feltöltésére és megosztására barátaiddal. Ezen felül értékelni és kommentálni is tudod a mások által feltöltött videókat.

Videók

Videók

A jobbnál jobb videók gyűjteménye. Az oldalon többezer videó között böngészhetünk, ha pedig regisztrálunk rá, a saját videóinkat is feltölthetjük és megoszthatjuk barátainkkal, családunkkal vagy épp osztálytársainkkal.

YouTube

YouTube

A YouTube egy olyan weboldal, ahol a felhasználók videoklipeket tölthetnek fel, nézhetnek és oszthatnak meg. 2005 februárjában alapította három korábbi PayPal-alkalmazott. Jelenleg hatvanhét alkalmazottja van. A YouTube főhadiszállása a kaliforniai San Brunóban található. A YouTube Adobe Flashet használ, hogy megjelenítse a tartalmat, melyek többek közt film- és tévéműsorrészletek, videoklipek és otthoni videófelvételek. A YouTube tiltja a jogvédett felvételek feltöltését, kivéve a szerzői jogok tulajdonosainak, azonban ezt a tiltást nehéz betartani. Plusz,azokat a zenéket,amik bizonytalan forrásból vannak,leszedi a videóról. 2006 októberében a Google 1,65 milliárd dollárért (346,5 milliárd HUF) felvásárolta a YouTube-ot. A Google újabban lehetővé teszi a videók jobb minőségben való megtekintését (ez nagyobb sávszélességet igényel). Egy Mozilla Firefoxhoz készült kiterjesztéssel is növelhető a videók felbontása. A YouTube küzd a zenekalózkodás ellen. Ezért ellenőrzi a videó alatt a zenét. Ha kiderül,hogy nem a zenelicencelő által azonosított változata a zenének(kivéve,ha koncertfelvétel), leszedi.

Tuti menü