Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyar ingyen tárhely képes leírás - Ingyen web.tlap.hu
részletek »

Magyar ingyen tárhely - Ingyen web.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingyenweb.tlap.hu » Magyar ingyen tárhely
Keresés
Találatok száma - 11 db
ANAwebs

ANAwebs

Az ANAweb korszerű, professzionális, ingyenes tárhelyszolgáltatást kínál ingyenes domainnévvel. Hozza létre saját honlapját minden eddiginél gyorsabban és egyszerűbben: regisztráljon most és jelenjen meg percek alatt az Interneten. Az ANAwebs az egyik legnagyobb internet szolgáltató vállalat által nyújtott cluster technológiát használó ingyenes tárhely szolgáltatók kevesének egyike. A tárhely mérete 300 Mb, a havi adatforgalom pedig 10 Gb. A szolgáltatás VistaPanel adminisztrációs felületet használ.

ATW internet

ATW internet

Az atw szolgáltatásai: 500 MB felhasználható tárhely, PHP / MySQL használat, PHP mail() függvény használata, POP3/IMAP e-mail fiók (SSL), egyéni META tagok, vírus és spam szűrés, gigabites kapcsolat, intelligens adminisztrációs felület, részletes statisztikák, nincs fájlméretkorlát, 24 órás felügyelet és 99,9%-os rendelkezésreállás.

C4c tárhely

C4c tárhely

Nem kell többé a szervertárhelyért vagyis a honlapod tárolásáért pénzt költened. Pályázatunk keretében a civil szervezeted által korábban regisztrált domain nevek fenntartásához ingyenes tárhely szolgáltatást és üzemeltetést adunk. A pályázatról részletes felvilágosítást olvashatsz a honlapon.

Datasharing

Datasharing

Ingyen tárhely regisztráció mindenkinek, gyors, megbizható server, MySQL, PHP használat! A Dtsh egy ingyenes tárhelyszolgáltató (DTSH annyit tesz, Datasharing - Adatmegosztás). Üzemeltetői nem egy szokványos ingyenwebet képzeltek el, megteremtésével a lehetőséget szeretnék a látogatóknak kínálni. Lehetőséget, hogy megmutassák az internetes jelenlétüket, hogy üzletileg is felismerjék az internet dinamikusan fejlődő piacát, s hogy a látogatók is megismerjék a mi ügyfeleinket a stabil, gyors és hatékony technikai háttérnek köszönhetően. A Dtsh az adatmegosztás forradalmát hirdeti. Összehozni a keresletet a kínálattal nem művészet, könnyűnek is hangzik. A virtuális világban vannak azonban nagyon is valóságos dolgok: lehetőségek. Gondold át, időben élsz-e velük. Lehetőség letölteni, feltölteni és megosztani, lehetőség ötleteid kifejleszteni és azokba életet lehelni, internetes üzleted beindítani. Amennyiben csak letölteni szeretnél, akkor toplistánkon megtekintheted a legkeresettebb oldalakat és a letöltési lehetőségeket az adott oldalra.

FreeBase

FreeBase

A FreeBase ingyen webtárhely szolgáltatás, segítségével weboldalát elérhetövé teheti az interneten. Szolgáltatásunk magánszemélyek és jogi személyek számára egyaránt hozzáférhetö, a regisztráció csupán pár percet vesz igénybe. A nálunk tárolt oldalak a regisztráció pillanatától kezdve reklámmentesek, nem kell emelt díjas smst küldeni, vagy éves díjat fizetni a reklámcsík eltüntetéséért, mivel nálunk nincs semmilyen reklámcsík vagy felugró reklám ablak. Minden regisztrált felhasználó 10 Mb webtárhelyet kap, melyel szabadon gazdálkodhat, nincs fájl típus vagy fájl méret korlátozás a szerveren. PHP scripteket biztonsági okokból nem lehet futtatni a szerveren.

Ingyen webtárhely

Ingyen webtárhely

Szolgálatásunkat az internet egyik legnagyobb kluszteres tárhely szolgáltatója támogatja. Regisztráljon ingyenes gyors PHP és MySQL tárhely szolgáltatásunkra ingyen sub-domainnel. A hatékony Vista Panel irányító pult segítségével Ön könnyedén kezelheti weblapjait. Hatékony webszerver klusztereink úgy müködnek mint egy hatalmas szuperszámítógép. Ezt a technológiát évek óta használja számtalan tárhely szolgáltató. Több szerver teljesítményét kombinálva látványosan nő a weboldalak sebessége. Nem csak a szolgáltatás extrém gyors hanem sokkal ellenállóbb is mint az esetleg meghibásodó egyedi szerverrek, amilyeneket más szolgálatók használnak. Ha valamely szerverünk meghibásodik az Ön honlapja továbbra is müködőképes marad felhasználó számára.

Ingyenweb

Ingyenweb

Regisztrálj 50 MB ingyen tárhelyet honlapodnak. Már több mint 20 domain közül választhatsz. Ftp és webes fájl feltöltés, vendégkönyv, számláló, saját E-mail cím. Az oldalon ékezetes domainek alá is regisztrálhatunk aldomaint és tárhelyet magunknak.

OKhost

OKhost

Az Okhost 2 Gb-os tárhelyet nyújt ingyenesen, a regisztrációnál több aldomain közül is választhatunk, de akár saját domainnel is igénybe vehető a szolgáltatás. Az oldalon egy fórum is található, melyen feltehetjük a tárhellyel kapcsolatos kérdéseink. A tárheyért cserében hirdetést helyez el a szolgáltató, mely automatikusan történik.

Srv

Srv

A szolgáltatás 100 Mb webtárhelyet, PHP, MySQL futtatási lehetőséget, és ingyenes aldomaint nyújt. A tárhelyen CMS-ek is futtathatóak. Az ingyenességért cserébe hirdetést jelenítenek meg az oldalakon.

Hirdetés
Szuper cloud

Szuper cloud

A szuper cloud nem szokásos ingyenes tárhely szolgáltatás, és nem is cél, hogy szokásos legyen. Mi 500 Mb webtárhelyet, PHP és MySQL-t, ingyenes aldomaint, saját domain név használati lehetőséget, sőt ingyenes és hiteles SSL tanúsítványt is adunk minden domainhez. Szolgáltatásunk SSD szervert használ, mely lényegesen gyorsabb a HDD webtárhelyeknél. Máshol ez évente több ezer forint, van ahol az SSL tanúsítványért is külön kell fizetni. Mi viszont ingyen adjuk. Viszont mivel ez nem egy szokásos ingyenes tárhely, ezért a szolgáltatásért cserébe havi 15 hozzászólást kérünk a kapcsolódó fórumon. Ez két naponta átlag egy hozzászólás, ami pár perc. Cserébe viszont minőségi webtárhelyet adunk.

Ultraweb

Ultraweb

Minden felhasználónk ingyen igénybe vehet 200 megabájtnyi tárhelyet. A tárhelyed tartalmát feltöltheted ftp klienssel az ftp.ultraweb.hu címen vagy webes adminisztrációs felületünkről. A tárterületen bármilyen anyagot elhelyezhetsz, ami nem sérti a jó erkölcsöt, szerzői jogot ill. nem ütközik a hatályos magyar jogszabályokba. A már regisztrált oldaladat a felhasználónév.ultraweb.hu illetve a felhasználónév.uw.hu címen érheted el. Szerverünkön lehetőséged van PHP script-ek korlátozott futtatására, az igénybevehető php funkciókról illetve esetleges limitációkról az adminisztrációs felületünkről tájékozódhatsz. Minden felhasználónk ingyenesen vehet igénybe egy darab adatbázist mysql szerverünkön. Így üzemeltethetsz a honlapodon, fórumot, vendégkönyvet stb. Adatbázisodról könnyedén készíthetsz mentést amit miután szerverünk betömörített letöltheted. A funkciót az ultraweb adminisztrációs felületéről érheted el. Ingyenesen nyújtunk honlapodhoz látogatottsági statisztikát, a szolgáltatásunkat nem kötelező igénybevenned, de használata számos előnnyel jár...

Tuti menü