Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Képfeltöltő és megosztó oldalak képes leírás - Ingyen web.tlap.hu
részletek »

Képfeltöltő és megosztó oldalak - Ingyen web.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingyenweb.tlap.hu » Képfeltöltő és megosztó oldalak
Keresés
Találatok száma - 8 db
Albumom

Albumom

Készíts fényképeket az utazásod során, majd töltsd fel legjobb képeidet és küldd el online albumod címét a családodnak, barátaidnak, ismerőseidnek. Olvashatsz és írhatsz is utazásról. Városok, repülőjegy, szállásfoglalás, buszos és autós tanácsok folyamatosan bővülő új portálján. Városok nevezetességei, tengerparti nyaralóhelyek, óceánjárók, egzotikus szigetek stb. Tehetsz fel kérdéseket, és kapj tanácsot/választ a többi olvasótól!

Fotóalbum

Fotóalbum

Korlátlan képfeltöltés, ingyenes képtárhely, egyszerű képmegosztás. Készítse el online fotóalbumát! Töltse fel képeit, ossza meg barátaival, vagy védje őket jelszóval, de akár titkos albumát is elkészítheti!

Image Free Host (angol)

Image Free Host (angol)

A tárhelyre fényképeket tölthetünk fel regisztráció nálkül. A képek maximális mérete 2028 Kb lehet. A feltöltés után megkapjuk a weblapokhoz való kódot, a fórumokhoz való kódot és a közvetlen linket a képhez.

Képfeltöltés regisztráció nélkül

Képfeltöltés regisztráció nélkül

Korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül. Fórumba, honlapra, levélhez csatoláshoz ideális, gyors, korlátlan tárhelyet biztosítunk. A feltöltéshez nem szükséges semmilyen regisztráció és technikai ismeret sem!

Myalbum

Myalbum

A Myalbum felhasználóbarát Webtárhelye segítségével valamennyi digitális fényképedet On-line fotóalbumokban tárolhatod, így az élmények rendszerezése, megosztása sokkal könnyebbé válik. Lehetoséged nyílik arra is, hogy emlékbe olyan termékeket készíts és vásárolj, amelyek segítségével megoszthatod az együtt töltött percek élményeit egy új, izgalmas módon. Regisztrálj, és töltsd fel képeidet! Albumaidat, képeidet láthatóvá teheted mások számára is, védheted oket jelszóval, de készíthetsz teljesen titkos privát albumot is.

MyImg (német)

MyImg (német)

Német nyelvű képfeltöltő oldal. A feltöltés után megkapjuk a kép közvetlen linkjét, és a weblapokhoz szükséges beillesztés html-kódját. Az oldal használata igen egyszerű és egyértelmű, nem igényel német nyelvtudást.

Noob - képfeltöltés és megosztás egyszerűen

Noob - képfeltöltés és megosztás egyszerűen

Képek feltöltése és megosztása könnyen, ingyenesen. Csak töltsd fel a kívánt képet, majd oszd meg az oldaladon, a blogodban, vagy a fórumokon. Egyszerre maximum feltölthető fájlok száma: 10 db, maximális méretük összesen: 50 MB

Photomax

Photomax

Több mint egymilliárd, többé már nem nézegetett fénykép rongálódik lassan-lassan a szekrények mélyén, fiókokba zárva, padlásokra rejtve. Ezeket a régi fényképeket örök emlékül készítették, ám idővel mégis megfakulnak. Ma már mód van arra, hogy ezekről a régi fényképekről egy profi digitális laborban digitális másolatot készítsenek, hogy valóban örökre emlékek maradjanak. Az így digitalizált fotók ismét alkalmassá válnak a nézegetésre, sőt a családtagokkal és ismerősökkel való megosztásra. A felhasználóbarát webtárhely segítségével valamennyi digitális fénykép online fotóalbumokba rendezhető, így az élmények és emlékek rendszerezése, megosztása az ismerősökkel sokkal könnyebbé, egyszerűbbé válik. Lehetőség nyílik arra is, hogy emlékbe olyan termékeket készítsünk, amelyek segítségével újra feleleveníthető az együtt töltött percek élménye egy új, izgalmas módon.

Tuti menü