Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingyen web linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Prodigits - Zymic [5. oldal]
részletek »

Ingyen web képes leírás: Prodigits - Zymic [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ingyenweb.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 85 db
Prodigits (angol)

Prodigits (angol)

A Prodigits a legnagyobb közösség a WAP-on, több mint 1 millió regisztrált felhasználóval. Itt találkozhatnak az emberek világszerte, beszélgethetnek és üzenhetnek egymással. Ha regisztrálunk az oldalon, saját wap oldalt is létrehozhatunk ingyen, melyben videó, vendégkönyv és blog is elhelyezhető.

Run hosting

Run hosting

Bár csak csekély méretű tárhelyet biztosítanak (150 Mb webtárhely, 4 Gb havi adatforgalom), de ez elegendő egy kezdő weblap (vagy céges oldal) számára. A szolgáltatás előnye a nagy sebesség és rendelkezésre állás. A tárhely saját domainnel is használható, és mivel 99.9 százalék feletti a rendelkezésre állása és teljesen reklámmentes, céges honlapokhoz is jól használható.

Sokoldal

Sokoldal

Legyen neked is saját weboldalad, könnyen és gyorsan, ingyen! Miért jó ez neked? A honlapod megjelenését szabadon, tetszésed szerint kialakíthatod, nem kell tudnod programozni, azonnal és gyorsan hozzáférhető.

Srv

Srv

A szolgáltatás 100 Mb webtárhelyet, PHP, MySQL futtatási lehetőséget, és ingyenes aldomaint nyújt. A tárhelyen CMS-ek is futtathatóak. Az ingyenességért cserébe hirdetést jelenítenek meg az oldalakon.

Szuper cloud

Szuper cloud

A szuper cloud nem szokásos ingyenes tárhely szolgáltatás, és nem is cél, hogy szokásos legyen. Mi 500 Mb webtárhelyet, PHP és MySQL-t, ingyenes aldomaint, saját domain név használati lehetőséget, sőt ingyenes és hiteles SSL tanúsítványt is adunk minden domainhez. Szolgáltatásunk SSD szervert használ, mely lényegesen gyorsabb a HDD webtárhelyeknél. Máshol ez évente több ezer forint, van ahol az SSL tanúsítványért is külön kell fizetni. Mi viszont ingyen adjuk. Viszont mivel ez nem egy szokásos ingyenes tárhely, ezért a szolgáltatásért cserébe havi 15 hozzászólást kérünk a kapcsolódó fórumon. Ez két naponta átlag egy hozzászólás, ami pár perc. Cserébe viszont minőségi webtárhelyet adunk.

TagTag (angol)

TagTag (angol)

A TagTag szolgáltatása volt az egyik első rendszer, ahol mobiltelefonra optimalizált (wml alapú) oldalt hozhattunk létre. A szolgáltatás ingyenes és mindent tartalmaz, amire egy profi wap oldalhoz szükség van.

Tk domain ingyen

Tk domain ingyen

A Dot tk az első és eddig az egyetlen olyan oldal, ahol első szintű domaint regisztrálhatunk ingyenesen. A regisztrált domain valasztottnev.tk formátumban érhető el. Sajnos az ingyenes regisztrációnál a névszerverek beállítására nincs lehetőség, csak url-átirányításra, viszont teljesen reklámmentesek. Fontos szabályzat hogy a regisztrált oldalakon 90 naponta legalább 25 látogatónak kell lennie, különben elveszítjük a domainünk. A domainek alatt email aliasokat is nyithatunk ingyenesen.

Ultraweb

Ultraweb

Minden felhasználónk ingyen igénybe vehet 200 megabájtnyi tárhelyet. A tárhelyed tartalmát feltöltheted ftp klienssel az ftp.ultraweb.hu címen vagy webes adminisztrációs felületünkről. A tárterületen bármilyen anyagot elhelyezhetsz, ami nem sérti a jó erkölcsöt, szerzői jogot ill. nem ütközik a hatályos magyar jogszabályokba. A már regisztrált oldaladat a felhasználónév.ultraweb.hu illetve a felhasználónév.uw.hu címen érheted el. Szerverünkön lehetőséged van PHP script-ek korlátozott futtatására, az igénybevehető php funkciókról illetve esetleges limitációkról az adminisztrációs felületünkről tájékozódhatsz. Minden felhasználónk ingyenesen vehet igénybe egy darab adatbázist mysql szerverünkön. Így üzemeltethetsz a honlapodon, fórumot, vendégkönyvet stb. Adatbázisodról könnyedén készíthetsz mentést amit miután szerverünk betömörített letöltheted. A funkciót az ultraweb adminisztrációs felületéről érheted el. Ingyenesen nyújtunk honlapodhoz látogatottsági statisztikát, a szolgáltatásunkat nem kötelező igénybevenned, de használata számos előnnyel jár...

Videa

Videa

A Videa-n rengeteg videó között böngészhetsz kategóriákra lebontva. A videók megtekintéséhez nem szükséges regisztrálni, de ha regisztrálod magad, lehetőséged lesz saját videóid feltöltésére és megosztására barátaiddal. Ezen felül értékelni és kommentálni is tudod a mások által feltöltött videókat.

Hirdetés
Videók

Videók

A jobbnál jobb videók gyűjteménye. Az oldalon többezer videó között böngészhetünk, ha pedig regisztrálunk rá, a saját videóinkat is feltölthetjük és megoszthatjuk barátainkkal, családunkkal vagy épp osztálytársainkkal.

Wapego

Wapego

Készítsd el saját wap oldalad ingyen. A szerkesztő használatához nem szükséges programozói ismeret, viszont több, mint 100 modullal bővíthető (pl. chat, fórum, letöltések stb.). A szolgáltatáshoz korlátlan webtárhelyet biztosítanak.

Wlist (több nyelvű)

Wlist (több nyelvű)

A Wlist az egyik legnépszerűbb nemzetközi wap oldalszerkesztő, mely több nyelven (köztük magyarul is) elérhető. A használatához nem szükséges szaktudás, a szerkesztő kezelése egyszerűen elsajátítható. Az szerkesztő felméri a telefon típusát, és ettől függően 1.1-es vagy a 2.0-ás felületet ajánlja fel. Ma már az összes színes telefonban 2.0-ás wap böngésző van. A szerkesztő rengeteg extrát is nyújt (pl. fórum, chat, vendégkönyv).

X10Hosting

X10Hosting

Ez az ingyenes tárhelyszolgáltatás megszégyeníti a hazai fizetős tárhelyeket! 2,5 Gb webtárhelyet és 45 Gb havi adatforgalmat adnak természetesen teljesen reklámmentesen. Amivel a fizetős tárhelyeket is megszégyeníti, az a Cpanel 11+ adminisztrációs panel. Sajnos a tárhelyen nyelvi korlátozás van, így magyar oldalakat nem készíthetünk rajta, csak angol, francia és spanyol nyelvűeket.

Xhost (román)

Xhost (román)

Az Xhost 400 Mb webtárhelyet, korlátlan adatforgalmat, PHP 5 és MySQL futtatási lehhetőséget nyújt ingyenesen. A regisztrációnál több domain közül is választhatunk, a szerverek rendelkezésreállása pedig 99,9 százalék. Az oldal román nyelvű.

Yahoo mail (angol)

Yahoo mail (angol)

A Yahoo mail a világ egyik legnagyobb ingyenes e-mail szolgáltatója, melynek több mint 250 millió felhasználója van. Az e-mailek tárhelye korlátlan, a kluszteres szervereknek köszönhetően pedig gyors és megbízható a szolgáltatás.

YouTube

YouTube

A YouTube egy olyan weboldal, ahol a felhasználók videoklipeket tölthetnek fel, nézhetnek és oszthatnak meg. 2005 februárjában alapította három korábbi PayPal-alkalmazott. Jelenleg hatvanhét alkalmazottja van. A YouTube főhadiszállása a kaliforniai San Brunóban található. A YouTube Adobe Flashet használ, hogy megjelenítse a tartalmat, melyek többek közt film- és tévéműsorrészletek, videoklipek és otthoni videófelvételek. A YouTube tiltja a jogvédett felvételek feltöltését, kivéve a szerzői jogok tulajdonosainak, azonban ezt a tiltást nehéz betartani. Plusz,azokat a zenéket,amik bizonytalan forrásból vannak,leszedi a videóról. 2006 októberében a Google 1,65 milliárd dollárért (346,5 milliárd HUF) felvásárolta a YouTube-ot. A Google újabban lehetővé teszi a videók jobb minőségben való megtekintését (ez nagyobb sávszélességet igényel). Egy Mozilla Firefoxhoz készült kiterjesztéssel is növelhető a videók felbontása. A YouTube küzd a zenekalózkodás ellen. Ezért ellenőrzi a videó alatt a zenét. Ha kiderül,hogy nem a zenelicencelő által azonosított változata a zenének(kivéve,ha koncertfelvétel), leszedi.

Zymic

Zymic

A Zymicnél büszkék vagyunk arra, hogy az egyik legmegbízhatóbb és funkciókban bővelkedő ingyenes webtárhely szolgáltatást nyújtsuk a neten. Az ingyenes tárhely funkciók közé tartozik a PHP, a MySQL, és az ingyenes al-domain név is.

Tuti menü