Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingyen web linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Lájt - Phpmotion [4. oldal]
részletek »

Ingyen web képes leírás: Lájt - Phpmotion [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ingyenweb.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 85 db
Lájt mail

Lájt mail

10 GB tárhely: Többé nem kell törődnöd a régi levelekkel. A hatalmas tárhelynek köszönhetően már egyet sem kell kitörölnöd. Kereső: Sürgősen meg kell találnod egy régi leveledet? Új keresőnkkel néhány másodperc alatt megteheted ezt. 100MB melléklet: A nagyméretű mellékletekkel szinte korlátlan mennyiségű szünidei fényképet, prezentációt és más praktikus fájlt küldhetsz. Levelezés letöltése más postafiókokról: Az összes e-mailedet egy helyre irányíthatod, még akkor is, ha eddig több postafiókot használtál. Spamellenes fedőnevek: Ezeket a címeket könnyen létrehozhatod és törölheted is. "Ideiglenes" e-mail címekként helyettesítik a fő e-mail címedet olyan internetes regisztrációk során, amikor félő, hogy később eláraszthatnak spamekkel. Antivírus és spamszűrő: Spamszűrőnk megfogja a kéretlen levelek 99%-át. Hatásos antivírus programjaink nem hagyják, hogy a vírusok bekerüljenek a postafiókodba. Nem ragasztunk reklámokat a leveleidhez: Bosszantanak a leveleid tartalmához hozzáragasztott, erőszakos reklámok? Nálunk ilyesmi nem fordul elő. Biztos lehetsz benne, hogy a címzetted kizárólag a leveledet fogja megkapni. Opcionális címek: Egy postafiókon belül több e-mail címet is létrehozhatsz magadnak az opcionális domaineknek köszönhetően.

Lapunk

Lapunk

Projektünk egy ingyenes honlapkészítő rendszer, mellyel egyszerűen, különösebb ismeretek nélkül készíthetsz Te is egy honlapot magadnak. Oldalaidat bármikor szerkesztheted. A rendszer használata egyszerű, bárki, aki egy szövegszerkesztőt tud kezelni, szép oldalakat készíthet. Ha szánsz rá egy kis időt, hogy megértsd a rendszer és egy honlap működését, biztosan örömödet leled majd benne. A honlapkészítés még soha nem volt ilyen egyszerű!

Load (angol)

Load (angol)

A Load az egyik leggyorsabb és legbiztonságosabb ingyenes fájlmegosztó oldal. A feltölthető fájlok maximális mérete 300 Mb lehet, és a feltöltéshez nem szükséges regisztrálni sem. Az oldal angol nyelvű.

Mindenkilapja

Mindenkilapja

Készíts magadnak weblapot! Itt a mindenkilapjánál most mindent megkapsz egy helyen - weblap, blog, fórum, galéria. Nem kell mást tenned, csak regisztrálj és máris használhatod minden szolgáltatásunkat kötöttségek nélkül, ráadásul teljesen ingyen.

Mxhost (román)

Mxhost (román)

Az ingyenes szolgáltatás 25 Mb webtárhelyet, 2000 Mb havi adatforgalmat és 2 MySQL adatbázist tartalmaz Cpanel adminisztrációs felülettel. Az oldalak magyarországi elérhetősége jó, a szerverek pedig elég stabilak és megbízhatóak. A honlap román nyelvű.

Myalbum

Myalbum

A Myalbum felhasználóbarát Webtárhelye segítségével valamennyi digitális fényképedet On-line fotóalbumokban tárolhatod, így az élmények rendszerezése, megosztása sokkal könnyebbé válik. Lehetoséged nyílik arra is, hogy emlékbe olyan termékeket készíts és vásárolj, amelyek segítségével megoszthatod az együtt töltött percek élményeit egy új, izgalmas módon. Regisztrálj, és töltsd fel képeidet! Albumaidat, képeidet láthatóvá teheted mások számára is, védheted oket jelszóval, de készíthetsz teljesen titkos privát albumot is.

MyImg (német)

MyImg (német)

Német nyelvű képfeltöltő oldal. A feltöltés után megkapjuk a kép közvetlen linkjét, és a weblapokhoz szükséges beillesztés html-kódját. Az oldal használata igen egyszerű és egyértelmű, nem igényel német nyelvtudást.

MyStat webstatisztika

MyStat webstatisztika

A MyStat ingyenes webstatisztika mára Magyarország egyik legnépszerűbb ingyenes szolgáltatásává nőtte ki magát. Mi sem mutatja ezt jobban, minthogy ezidáig több mint 3 milliárd oldalletötést mért és tárolja azok minden adatát!

Nanoweb ingyenes honlapszerkesztő

Nanoweb ingyenes honlapszerkesztő

Akár néhány perc alatt létrehozható honlap tényleg ingyen. Esztétikus előre gyártott sablonok közül történő választás, vagy egyedi kinézet kialakítási lehetőség. A honlap tartalma, külső megjelenése bármikor módosítható, így akár hetente teljesen más weblapod lehet. Sok funkció, alkalmazás, egyedileg szerkeszthető beépíthető elemek. Könnyű kezelés, mely semmilyen előképzettséget nem igényel. Az ingyenesség nálunk örökre, és nem csak próbaidőre szól! Nincs tárhelydíj, fenntartási díj, és rejtett költségek sem!

Hirdetés
Noob - képfeltöltés és megosztás egyszerűen

Noob - képfeltöltés és megosztás egyszerűen

Képek feltöltése és megosztása könnyen, ingyenesen. Csak töltsd fel a kívánt képet, majd oszd meg az oldaladon, a blogodban, vagy a fórumokon. Egyszerre maximum feltölthető fájlok száma: 10 db, maximális méretük összesen: 50 MB

OKhost

OKhost

Az Okhost 2 Gb-os tárhelyet nyújt ingyenesen, a regisztrációnál több aldomain közül is választhatunk, de akár saját domainnel is igénybe vehető a szolgáltatás. Az oldalon egy fórum is található, melyen feltehetjük a tárhellyel kapcsolatos kérdéseink. A tárheyért cserében hirdetést helyez el a szolgáltató, mely automatikusan történik.

Peperonity (angol)

Peperonity (angol)

A Peperonity mára már mobilportállá nőtte ki magát. A szerkesztő segítségével wml tudás nélkül hozhatunk létre 2.0-ás wap oldalakat. Sajnos az oldal formáját illetőleg elég sok a megkötés, ezért komolyabb wap oldalakhoz nem érdemes használni.

Phoenixweb Weboldal Készítés

Phoenixweb Weboldal Készítés

Lényegesen sok cég weboldal készítésről alkotott elképzelése téves. Irdatlan mennyiségű időt fektetnek a honlap elkészítésébe. A honlap elkészül, de a várt eredmény nem érkezik meg. Kevesen tudják, hogy a weblap készítés olyan, mint egy autóverseny. Csupán a rajthoz áll, amikor elkészül a weblapja. A versengés csak ezt követően kezdődik el. A dulakodás a látogatottságért és a vevőkért folyik. Látogatók nélkül elképzelhetetlen nyereséget elérni. A látogatók nem hoznak nyereséget csak akkor, ha vásárolnak. A honlapja egymagában csak említésre sem méltó számú látogatót produkál, mert kevesen tudnak a létezéséről. A honlap szövege önmagában csak maroknyi konverziót gerjeszt, mert kevesen írnak olyan reklám szöveget, ami erőteljesen ösztönzi a potenciális vevőket a villámgyors rendelésre. Érdeklődő szerzésben és hatékony honlap szövegírásban segít ez az ingyenes teszt. Temérdek weblap üzemeltetési tippet tudhat meg, ha most kitölti az ingyenes honlaptesztet.

Photomax

Photomax

Több mint egymilliárd, többé már nem nézegetett fénykép rongálódik lassan-lassan a szekrények mélyén, fiókokba zárva, padlásokra rejtve. Ezeket a régi fényképeket örök emlékül készítették, ám idővel mégis megfakulnak. Ma már mód van arra, hogy ezekről a régi fényképekről egy profi digitális laborban digitális másolatot készítsenek, hogy valóban örökre emlékek maradjanak. Az így digitalizált fotók ismét alkalmassá válnak a nézegetésre, sőt a családtagokkal és ismerősökkel való megosztásra. A felhasználóbarát webtárhely segítségével valamennyi digitális fénykép online fotóalbumokba rendezhető, így az élmények és emlékek rendszerezése, megosztása az ismerősökkel sokkal könnyebbé, egyszerűbbé válik. Lehetőség nyílik arra is, hogy emlékbe olyan termékeket készítsünk, amelyek segítségével újra feleleveníthető az együtt töltött percek élménye egy új, izgalmas módon.

PHP 5 (szlovák)

PHP 5 (szlovák)

A tárhely mérete elég csekély, mindössze 20 Mb-ot adnak, de ez elegendő egy kezdő weblap számára. Az oldalon PHP 5 és MySQL használati lehetőség is van. Mivel a szerverek közel vannak magyar országhoz, a regisztrált honlapokon nem lehet észrevenni, hogy külföldi szerveren futnak, a szolgáltatás rendelkezésre állása 99,9 százalék. Az oldal szlovák nyelvű.

PHP-Script gyűjtemény

PHP-Script gyűjtemény

Magyarország legnagyobb phpscript gyűjteménye! Az oldalon számtalan weblapokba beágyazható és önállóan használható script található. Minden letölthető scripthez telepítési és használati útmutató is található az oldalon.

Phpmotion

Phpmotion

Ingyenes videómegosztó és videónéző portál. Az honlapon flash formátumú videók vannak. Az oldalon keresztűl akár egy saját videómegosztó oldalt is rendelhetsz, csak a tárhelyet kell megvásárolnod hozzá.

Tuti menü