Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingyen web linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Hellshare - Kilu [3. oldal]
részletek »

Ingyen web képes leírás: Hellshare - Kilu [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ingyenweb.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 85 db
Hellshare

Hellshare

A Hellshare internetes adatmegosztást kínál felhasználóinak. Az oldalon keresztül akár 1000 MB méretű fájlokat is elmenthet, és egy link segítségével felkínálhatja a többi internetes felhasználónak ezek letöltésének lehetőségét.

Hosting Area

Hosting Area

A Hosting Area 1500 Mb tárhelyet, 3 Mysql adatbázist, ingyenes aldomaint, korlátlan számú feltölthető állományt és korlátlan adatforgalmat nyújt. A szerver jól elboldogul a legtöbb php scriptel. Ez a hosting teljesen mentes a reklámoktól, továbbá nincs semmilyen extra kívánság sincs a tárhelyért cserében. Ezt a szolgáltatást elsősorban személyes (bemutatkozó) oldalakhoz és kisebb cégek weblapjaihoz ajánlom. Egyedüli hátránya, hogy a feltölthető fájlok maximális mérete 10 Mb lehet, ezért pl. szoftver-letöltő oldalakhoz nem használható.

HotMail

HotMail

A Windows Live Hotmail szolgáltatás 5 gigabájt (GB) tárolóhelyet kínál. Hotmail-fiókjában több e-mail fiókot is elérhet és kezelhet, például a Gmail, az AOL és a Yahoo! Plus Mail rendszerbeli fiókját. Megnézheti, hogy Windows Live Messenger szolgáltatásbeli ismerősei elérhetők-e, és ha igen, üzenhet nekik.

Hq web

Hq web

Azonnal és egyszerűen saját domain névhez juthat! Tetszőleges nevet regisztrálhat a hqw domain alá, s önnek saját domain neve lesz. Ha van egy http://www.szolgaltato.hu/valami címen egy weblapja, akkor regisztrálja a http://valami.hqw.hu-t és ehhez megadja, hogy ez a http://www.szolgaltato.hu/valami címre mutasson, akkor az ön weblapját ezentúl a http://valami.hqw.hu címen mindig megtalálják. Ha a weboldala elköltözik a www.ujszolgalto.hu/valami címre, akkor csak megváltoztatja az átirányítást, s a http://valami.hqw.hu címen továbbra is elérik honlapját.

Image Free Host (angol)

Image Free Host (angol)

A tárhelyre fényképeket tölthetünk fel regisztráció nálkül. A képek maximális mérete 2028 Kb lehet. A feltöltés után megkapjuk a weblapokhoz való kódot, a fórumokhoz való kódot és a közvetlen linket a képhez.

Indamail

Indamail

Az Indamail Magyarország egyik vezető ingyenes email szolgáltatása korszerű, egyszerűen használható felülettel, 2GB tárhellyel, POP3 és IMAP eléréssel. Az Indamail az Inda szolgáltatáscsomag levelezőrendszere, a 2001-ben indult Vipmail utóda. Az Indamailben regisztrált emailcímeddel az Inda bármely más szolgáltatását is igénybe veheted.

Indavideó

Indavideó

Videók ezrei között válogathatsz nálunk. Ha kedvenced mégsem találod meg, ide feltöltheted, megosztva barátaiddal és másokkal. A használatához rendelkezned kell egy Indapass felhasználó és jelszóval.

Ingyen .ga domain

Ingyen .ga domain

A honlapon ingyen regisztrálhatunk .ga végződésű domaint. A feltétel csak annyi, hogy 90 nap alatt legalább 25 látogatónak kell lennie az oldalon. Személyes és céges oldalhoz egyaránt használható a szolgáltatás.

Ingyen Cpanel tárhely

Ingyen Cpanel tárhely

Ingyenes Cpanel kezelőfelületű PHP és MySQL webtárhely. A tárhely mérete 1000 Mb, míg a havi adatforhalom 25 Gb. A tárhelyen .htaccess futtatásra is van lehetőség. A garantált rendelkezésre állás 98 százalék.

Hirdetés
Ingyen webtárhely

Ingyen webtárhely

Szolgálatásunkat az internet egyik legnagyobb kluszteres tárhely szolgáltatója támogatja. Regisztráljon ingyenes gyors PHP és MySQL tárhely szolgáltatásunkra ingyen sub-domainnel. A hatékony Vista Panel irányító pult segítségével Ön könnyedén kezelheti weblapjait. Hatékony webszerver klusztereink úgy müködnek mint egy hatalmas szuperszámítógép. Ezt a technológiát évek óta használja számtalan tárhely szolgáltató. Több szerver teljesítményét kombinálva látványosan nő a weboldalak sebessége. Nem csak a szolgáltatás extrém gyors hanem sokkal ellenállóbb is mint az esetleg meghibásodó egyedi szerverrek, amilyeneket más szolgálatók használnak. Ha valamely szerverünk meghibásodik az Ön honlapja továbbra is müködőképes marad felhasználó számára.

Ingyenblog

Ingyenblog

Ingyenes blog regisztráció bárkinek, 100MB tárhely, fórum. Blogodhoz 57 különböző sablon közül választatsz, melyek száma folyamatosan bővül. Alapból 100MB tárhely van a képeid, videóid, zenéid elhelyezéséhez, de ez a nyereményjátékban való részvétellel növelhető. Gyere te is, ény nyiss Te is egy Blogot!

Ingyenes ftp-tárhely

Ingyenes ftp-tárhely

A szolgáltatás ingyenesen ad 5GB ftp-tárhelyet, amit szabadon felhasználhatsz saját állományaid tárolására, pl. biztonsági mentések tárolására. A saját állományokhoz linkeket is lehet rendelni, így megoszthatjuk őket ismerőseinkkel, barátainkkal.

Ingyenweb

Ingyenweb

Regisztrálj 50 MB ingyen tárhelyet honlapodnak. Már több mint 20 domain közül választhatsz. Ftp és webes fájl feltöltés, vendégkönyv, számláló, saját E-mail cím. Az oldalon ékezetes domainek alá is regisztrálhatunk aldomaint és tárhelyet magunknak.

Ini

Ini

Azonnal és egyszerűen saját domain névhez juthat, akár tárhellyel és e-mail címmel! Tetszőleges nevet regisztrálhat az ini domain alá, s Önnek saját domain neve lesz ("név.ini.hu", ahol az "ini" név helyére sok más nevet választhat). Ha nincs weblapja és e-mail címe, most ingyenesen kérhet tőlünk tárhelyet és e-mail címet. Ha van egy www.valahol.hu/valami címen egy weblapja, akkor regisztrálja a név.ini.hu-t és ehhez megadja, hogy ez a www.valahol.hu/valami címre mutasson, akkor az Ön weblapját ezentúl a www.név.ini.hu címen mindig megtalálják. Ha a weboldalai elköltöznek a www.másvalahol.hu/valamimás címre, akkor csak megváltoztatja az átirányítást, s a www.név.ini.hu címen továbbra is elérik honlapját. Természetesen nem csak egy, hanem tetszőleges számú nevet regisztrálhat.

Jquery plugins

Jquery plugins

Jquery plugins - A legjobb jQuery plugin-ok egy helyen! Kategorizált, ingyenes jQuery plugin adatbázis magyar nyelvű ismertetőkkel. Az oldalon a legjobb, legigényesebb jQuery plugin-ok kerülnek bemutatásra, kategorizáltan, teljes leírással és bemutatóval, keresési- ill. letöltési lehetőséggel - mindezt magyarul!

Képfeltöltés regisztráció nélkül

Képfeltöltés regisztráció nélkül

Korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül. Fórumba, honlapra, levélhez csatoláshoz ideális, gyors, korlátlan tárhelyet biztosítunk. A feltöltéshez nem szükséges semmilyen regisztráció és technikai ismeret sem!

Kilu (német)

Kilu (német)

A szolgáltatás 1 Gb ingyenes webtárhelyet, korlátlan adatforgalmat, PHP 5 és MySQL 5 támogatást tartalmaz. Ingyenesen kapunk továbbá sajátnév.kilu.de formátumú aldomaint a weblapunkhoz. Az oldal német nyelvű.

Tuti menü