Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingyen web linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Data - Haphost [2. oldal]
részletek »

Ingyen web képes leírás: Data - Haphost [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ingyenweb.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 85 db
Data

Data

A Data egy magyar nyelvű fájlfeltöltő és fájlmegosztó oldal. A feltöltéshez és a letöltéshez nem szükséges regisztrálni, azonban az ingyenes letöltések előtt várni kell, és a sávszélessége is korlátozva van. Fizetős letöltésnél nincsenek korlátozások.

Datasharing

Datasharing

Ingyen tárhely regisztráció mindenkinek, gyors, megbizható server, MySQL, PHP használat! A Dtsh egy ingyenes tárhelyszolgáltató (DTSH annyit tesz, Datasharing - Adatmegosztás). Üzemeltetői nem egy szokványos ingyenwebet képzeltek el, megteremtésével a lehetőséget szeretnék a látogatóknak kínálni. Lehetőséget, hogy megmutassák az internetes jelenlétüket, hogy üzletileg is felismerjék az internet dinamikusan fejlődő piacát, s hogy a látogatók is megismerjék a mi ügyfeleinket a stabil, gyors és hatékony technikai háttérnek köszönhetően. A Dtsh az adatmegosztás forradalmát hirdeti. Összehozni a keresletet a kínálattal nem művészet, könnyűnek is hangzik. A virtuális világban vannak azonban nagyon is valóságos dolgok: lehetőségek. Gondold át, időben élsz-e velük. Lehetőség letölteni, feltölteni és megosztani, lehetőség ötleteid kifejleszteni és azokba életet lehelni, internetes üzleted beindítani. Amennyiben csak letölteni szeretnél, akkor toplistánkon megtekintheted a legkeresettebb oldalakat és a letöltési lehetőségeket az adott oldalra.

Eoldal

Eoldal

Saját weboldal gyorsan és ingyen! Szeretnél saját honlapot? Velünk három perc alatt készíthetsz egyet, teljesen ingyen. Csupán regisztrálnod kell! A honlapon böngészhetünk a legjobb eOldalak között is.

Európa hosting

Európa hosting

Professzionális és teljesen ingyenes tárhely reklámoktól mentesen. A szolgáltatás 200 Mb webtárhelyet, és havi 4 Gb-os forgalmat kínál ingyenesen. A tárhelyhez használhatunk saját domain nevet, vagy több ingyenes aldomain közül választhatunk. Bár a tárhely mérete ma már nem mondható magasnak, de minőségre vetekszik sok hazai fizetős tárhelyszolgáltatójával, induló weblapokhoz és blogokhoz tökéletes választás.

Ewk

Ewk

Az ewk segítségével Ön egyszerűen szerkesztheti honlapját és a módosítások azonnal megjelennek az interneten. Kedvére vehet fel új menüpontokat, oldalakat, azok tartalmát könnyűszerrel módosíthatja. Ha Ön tud internetezni, akkor ezzel is könnyedén el tud boldogulni. Könnyedén szerkesztheti és formázhatja weblapja szövegét, tölthet fel táblázatokat, képeket. Ha tudja kezelni a szövegszerkesztő programját, akkor ez sem jelenthet problémát! A rendszer számos arculat mintát kínál Önnek. Az arculat sablonok folyamatosan bővülnek. Egyszerűen cserélhető a fejléckép, ezáltal egyedivé teheti weblapját! A funkció oszlop elrendezését jobbra, vagy balra igazíthatja. Megváltoztathatja a háttér színét vagy háttér mintázatot tehet weblapjára. Miért jó ez a weblap készítő? Most olyan hirdetési lehetőségre tehet szert, amely a nap 24 órájában, az év 365 napján folyamatos reklámlehetőséget biztosít cégének éjjel-nappal. A weblapkészítés igazi előnye más hirdetési formákkal szemben, hogy sokkal több emberhez eljuthat, korlátlan mennyiségű információt közölhet, egyszerűen módosítható, könnyedén kapcsolatba léphet ügyfeleivel és ráadásul ez sokkal olcsóbb, mint más hirdetési lehetőség.

File Dropper (angol)

File Dropper (angol)

Bár csak az alapszolgáltatásokat nyújtja az oldal, viszont a feltölthető fájlok maximális mérete 5 Gb lehet, vagyis a legtöbb fájlt nem kell feltöltés előtt darabolni, a letöltés után meg egyesíteni. A honlap csak legális anyagok megosztására használható! Az oldal angol nyelvű.

Fotóalbum

Fotóalbum

Korlátlan képfeltöltés, ingyenes képtárhely, egyszerű képmegosztás. Készítse el online fotóalbumát! Töltse fel képeit, ossza meg barátaival, vagy védje őket jelszóval, de akár titkos albumát is elkészítheti!

Free hosting

Free hosting

A szolgáltatás száz százalékig ingyenes, nincs egyszeri és nincs havidíj sem. A tárhely mérete korlátlan, fájlméretkorlát sincs. A kezelőfelülete a fizetős tárhelyeknél is népszerű Cpanel. A szolgáltató elvileg hirdetést jelenít meg a tárhelyért cserébe.

Free Websablonok

Free Websablonok

Web lapon találhatók weblap sablonok melyek könnyen átalakíthatok saját honlappá. Különböző honlap kellékek és scriptek színesíthetik honlapodat. Az oldal többszáz ingyenesen letölthető sablonnal várja a látogatóit. A használat előtt kérlek olvasd el a felhasználási feltételeket.

Hirdetés
FreeBase

FreeBase

A FreeBase ingyen webtárhely szolgáltatás, segítségével weboldalát elérhetövé teheti az interneten. Szolgáltatásunk magánszemélyek és jogi személyek számára egyaránt hozzáférhetö, a regisztráció csupán pár percet vesz igénybe. A nálunk tárolt oldalak a regisztráció pillanatától kezdve reklámmentesek, nem kell emelt díjas smst küldeni, vagy éves díjat fizetni a reklámcsík eltüntetéséért, mivel nálunk nincs semmilyen reklámcsík vagy felugró reklám ablak. Minden regisztrált felhasználó 10 Mb webtárhelyet kap, melyel szabadon gazdálkodhat, nincs fájl típus vagy fájl méret korlátozás a szerveren. PHP scripteket biztonsági okokból nem lehet futtatni a szerveren.

Freemail

Freemail

A Freemail egy népszerű ingyenes magyar e-mail rendszer (web- és POP3 alapú e-mail) neve. A rendszerben általában szögletes zárójelek között és kisbetűvel szokták írni a szolgáltatás nevét: [freemail]. Felhasználóinak száma honlapjuk tanúsága szerint 2007 februárjában már hárommillió fölött volt. A Freemailt a Soros Alapítvány C3 Kulturális és Kommunikációs Központja fejlesztette ki 1996-ban. A Freemail létrehozása része volt a Soros Alapítvány, az internet hazai megismertetését és elterjedését elősegítő céljának. A szolgáltatás jelenleg 1024 Mb (1 Gb) tárhelyet nyújt ingyenesen.

Freeportál

Freeportál

A Freeportál egy olyan weboldal, mely technikai hátteret nyújt az interneten való információcseréhez. A oldal használata ingyenes. Az oldalon regisztrált felhasználónkhoz többféle felhasználói szintet adhatunk meg.

G-portál

G-portál

A G-Portál az egyik legnagyobb magyarországi weblapépítő közösség, ahol programozói tudás nélkül, bármilyen témakörben egyszerűen és gyorsan építheted meg és népszerűsítheted saját weboldalad. A szenvedélyednek, életvitelednek, környezetednek, barátaidnak, munkádnak vagy hobbidnak szentelt portálodon a frissítéseid vonzó bemutatása révén közösségformáló erőként lehetsz jelen a hasonló érdeklődésűek körében!

Glap

Glap

Hozd létre egy perc alatt, ingyen saját weboldalad!100 Mb ingyen tárhely, több választható design sablon (a beta tesztelést követően még több választható design sablon), ingyenes szolgáltatásaink: képgaléria, saját fórum a weblapodhoz, tetszőleges űrlapok összeállítása, szavazó modul.

Gmail

Gmail

A Google E-mail szolgáltatása, mely jelenleg 7 Gb tárhelyet ad, de ez napról-napra növekszik. A Gmail egy új típusú internet alapú e-mail szolgáltatás, amely arra az ötletre épül, hogy az e-mail lehet intuitívabb, hatékonyabb és hasznosabb. Talán szórakoztatóbb is. Hiszen a Gmail szolgáltatásban: Kevesebb spam: A Google innovatív technológiája segítségével távol tarthatja a kéretlen leveleket. Mobil hozzáférés: A Gmail szolgáltatásairól már mobiltelefonján is olvashat. Óriási a tárterület: Több, mint 7400 Mb email tárhely, mely folyamatosan növekszik.

Google Webhelyek

Google Webhelyek

A Google Webhelyek leegyszerűsíti a csoportwebhelyek létrehozását és megosztását. A Google Webhelyek sokoldalú szolgáltatásokat nyújt a vállalati intranetek létrehozásához, ugyanakkor kellőképpen egyszerű egy családi webhely elkészítéséhez.

Haphost

Haphost

A megbízható webtárhely szolgáltatás a legfontosabb szempont az interneten. Ha az Host1Free szolgáltatásait választod, biztos lehetsz abban, hogy a honlapod mindenki számára elérhető lesz. Láttál már olyan ingyenes webtárhely szolgáltatást, ami nem tartalmaz hirdetéseket, és nincs benne banner? Host1Free egy olyan ingyenes tárhely szolgáltatás, amely nem tartalmaz hirdetéseket! Sőt, az ingyenes tárhely mérete nagyobb, mint más hasonló szolgáltatásoké. Mi 10 Gb-os webtárhelyet, és havi 150 Gb-os adatforgalmat nyújtunk a felhasználóinknak.

Tuti menü