Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingyen web linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Ingyen web képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: ingyenweb.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 85 db
000 Webhost

000 Webhost

A 000webhos 1500 Mb webtárhelyet és 100 Gb adatforgalmat nyújt ingyenesen a felhasználói számára. Az ingyenes tárhelyekhez egy Cpanelhez hasonló kezelőfelületet adnak, mely a valódi Cpanel legtöbb szolgáltatását magában foglalja. Szervereik elég gyorsak és megbízhatóak, viszont az ingyenes tárhelyen egyes szolgáltatásokat (pl. chat) tiltanak, ezért nem árt utánanézni a szabályzatban, hogy az általunk feltöltött tartalom engedélyezett-e. A tárhely teljesen reklámmentes.

110Mb

110Mb

A szolgáltató neve csalóka, mivel ezelőtt évekkel valóban csak 110 Mb tárhelyet adtak, ez azonban mára 15 Gb-ra hízott. A havi adatforgalom pedig 1 Tb, mely még a nagy portálokhoz is több, mint elegendő. A tárhely saját domainnel is használható és van rajta PHP valamint MySQL futtatási lehetőség is.

50 webs

50 webs

Az ingyenes szolgáltatás 500 Mb webtárhelyet, havi 5 Gb adatforgalmat, PHP és MySQL futtatási lehetőséget foglal magában. A szolgáltatás hivatalos rendelkezésre állása 99,9 százalék. A tárhely teljesen reklámmentes.

Albumom

Albumom

Készíts fényképeket az utazásod során, majd töltsd fel legjobb képeidet és küldd el online albumod címét a családodnak, barátaidnak, ismerőseidnek. Olvashatsz és írhatsz is utazásról. Városok, repülőjegy, szállásfoglalás, buszos és autós tanácsok folyamatosan bővülő új portálján. Városok nevezetességei, tengerparti nyaralóhelyek, óceánjárók, egzotikus szigetek stb. Tehetsz fel kérdéseket, és kapj tanácsot/választ a többi olvasótól!

ANAwebs

ANAwebs

Az ANAweb korszerű, professzionális, ingyenes tárhelyszolgáltatást kínál ingyenes domainnévvel. Hozza létre saját honlapját minden eddiginél gyorsabban és egyszerűbben: regisztráljon most és jelenjen meg percek alatt az Interneten. Az ANAwebs az egyik legnagyobb internet szolgáltató vállalat által nyújtott cluster technológiát használó ingyenes tárhely szolgáltatók kevesének egyike. A tárhely mérete 300 Mb, a havi adatforgalom pedig 10 Gb. A szolgáltatás VistaPanel adminisztrációs felületet használ.

ATW internet

ATW internet

Az atw szolgáltatásai: 500 MB felhasználható tárhely, PHP / MySQL használat, PHP mail() függvény használata, POP3/IMAP e-mail fiók (SSL), egyéni META tagok, vírus és spam szűrés, gigabites kapcsolat, intelligens adminisztrációs felület, részletes statisztikák, nincs fájlméretkorlát, 24 órás felügyelet és 99,9%-os rendelkezésreállás.

Banner készítő (angol)

Banner készítő (angol)

Saját szabványméretű animált flashbannerek készítése weboldalakhoz. Az oldalon rengeteg látványos banner közül választhatunk, melyre könnyedén ráírhatjuk saját oldalunk szövegét. Az elkészített banert gépünkre is lementhetjük, így lehetőségünk van saját tárhelyünkre is feltölteni.

Banner maker (angol)

Banner maker (angol)

Ingyenes banner készítő rendszer, melynél több kategória és háttérkép között válogathatunk. Az oldal angol nyelvű, de a használata könnyen érthető, semmilyen szoftvert nem kell hozzá a számítógépünkre feltelepíteni.

Blog

Blog

Egy konnektort sem vagy képes bedugni? Nálunk pár kattintással lehet saját blogod. És ha szeretnél, pár hét alatt híres is lehetsz. Mehetsz is rögtön blogolni, miután elkészítetted Indapassodat, mellyel egyúttal a többi Indás szolgáltatást is használhatod.

Hirdetés
Bplaced (német)

Bplaced (német)

A Bplaced tárhelye ingyenesen biztosít 2 Gb tárhelyet, 8 MySQL és PostgreSQL adatbázist korlátlan adatforgalom mellet. A szolgáltatást saját domain nevünkkel is használhatjuk. Az oldal német nyelvű.

ByetHost

ByetHost

A ByetHost az egyik legnagyobb külföldi kluszteres tárhelyszolgáltató, melynek szerverei számtalan hazai weblapot is kiszolgálnak. A szolgáltatás megbízható és gyors, mivel a szervereik háromszor nagyobb sebességgel kapcsolódnak a világhálóhoz, mint a hazai tárhelyszolgáltatóké. A tárhely mérete 5500 Mb , míg a havi adatforgalom 200 Gb. Az adminisztrációs panele a sokak körében népszerű VistaPanel. Ezen fellül a tárhely teljesen reklámmentes, bár van rajta némi korlátozás (pl. az ide feltöltött képeket nem tudjuk belinkelni más weblapokra, fórumokra).

c2 mail

c2 mail

Ingyenes levelezőrendszer 100 Mbyte-os tárterülettel, tanítható SPAM szűrővel, vírusmentesítéssel. Az oldalon több domain alá is bejegyezhetjük az email címünket, a levelező használata pedig nem bonyolult, minden szolgáltatást tartalmaz, melyre egy átlagos felhasználónak szüksége van.

C4c tárhely

C4c tárhely

Nem kell többé a szervertárhelyért vagyis a honlapod tárolásáért pénzt költened. Pályázatunk keretében a civil szervezeted által korábban regisztrált domain nevek fenntartásához ingyenes tárhely szolgáltatást és üzemeltetést adunk. A pályázatról részletes felvilágosítást olvashatsz a honlapon.

C8

C8

A c8 vállalkozók és magánszemélyek számára egyaránt lehetőséget nyújt saját honlap létrehozására. A rendszert úgy fejlesztettük ki, hogy az informatikában és az internet használatban kevéssé járatos személyek is könnyen eligazodjanak benne, és akár pár perc alatt létrehozhassanak egy esztétikus információs vagy bemutató oldalt. Ehhez mindössze néhány egyszerű űrlapot kell kitölteni.

CitroMail

CitroMail

A Citromail 2 Gb tárhelyet ad minden új felhasználójának. A Citromail segítségével hatékonyan védekezhetsz a kéretlen levelek (spam) ellen, az automatikus aláírás beállításával pedig időt takaríthatsz meg!

Co nr (angol)

Co nr (angol)

A Co nr ingyenes URL átirányítást biztosít. Segítségével rövid és könnyen megjegyezhető címed lehet az oldaladhoz. A regisztrációhoz alapfokú angol nyelvtudás szükséges, mivel az oldal elvégeztet velünk egy egyszerű angol nyelvtesztet.

Csillogós képek

Csillogós képek

A Glitters portálon szabadon felhasználható csillogó képeket találsz, melyeket ingyen megjeleníthetsz saját oldaladon, blogodban, adatlapodon vagy bárhol máshol, ahova lehet HTML kódokat írni. Az egyszerű kezelés érdekében minden kép alatt egy kódot találsz, amelynek segítségével könnyedén elhelyezheted azt az oldaladon. Ez működik blogokon, honlapszerkesztővel vagy kézzel készített weblapokon, gportal-os, mlap-os, hotdog-os vagy eoldal-as lapokon, hi5-ön, myspace-en, multiply-n és általában minden más olyan helyen, ahol engedélyezve van a HTML kódok használata.

Tuti menü