Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingyen weblap kellékek képes leírás - Ingyen web.tlap.hu
részletek »

Ingyen weblap kellékek - Ingyen web.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingyenweb.tlap.hu » Ingyen weblap kellékek
Keresés
Találatok száma - 8 db
Banner készítő (angol)

Banner készítő (angol)

Saját szabványméretű animált flashbannerek készítése weboldalakhoz. Az oldalon rengeteg látványos banner közül választhatunk, melyre könnyedén ráírhatjuk saját oldalunk szövegét. Az elkészített banert gépünkre is lementhetjük, így lehetőségünk van saját tárhelyünkre is feltölteni.

Banner maker (angol)

Banner maker (angol)

Ingyenes banner készítő rendszer, melynél több kategória és háttérkép között válogathatunk. Az oldal angol nyelvű, de a használata könnyen érthető, semmilyen szoftvert nem kell hozzá a számítógépünkre feltelepíteni.

Csillogós képek

Csillogós képek

A Glitters portálon szabadon felhasználható csillogó képeket találsz, melyeket ingyen megjeleníthetsz saját oldaladon, blogodban, adatlapodon vagy bárhol máshol, ahova lehet HTML kódokat írni. Az egyszerű kezelés érdekében minden kép alatt egy kódot találsz, amelynek segítségével könnyedén elhelyezheted azt az oldaladon. Ez működik blogokon, honlapszerkesztővel vagy kézzel készített weblapokon, gportal-os, mlap-os, hotdog-os vagy eoldal-as lapokon, hi5-ön, myspace-en, multiply-n és általában minden más olyan helyen, ahol engedélyezve van a HTML kódok használata.

Free Websablonok

Free Websablonok

Web lapon találhatók weblap sablonok melyek könnyen átalakíthatok saját honlappá. Különböző honlap kellékek és scriptek színesíthetik honlapodat. Az oldal többszáz ingyenesen letölthető sablonnal várja a látogatóit. A használat előtt kérlek olvasd el a felhasználási feltételeket.

Jquery plugins

Jquery plugins

Jquery plugins - A legjobb jQuery plugin-ok egy helyen! Kategorizált, ingyenes jQuery plugin adatbázis magyar nyelvű ismertetőkkel. Az oldalon a legjobb, legigényesebb jQuery plugin-ok kerülnek bemutatásra, kategorizáltan, teljes leírással és bemutatóval, keresési- ill. letöltési lehetőséggel - mindezt magyarul!

MyStat webstatisztika

MyStat webstatisztika

A MyStat ingyenes webstatisztika mára Magyarország egyik legnépszerűbb ingyenes szolgáltatásává nőtte ki magát. Mi sem mutatja ezt jobban, minthogy ezidáig több mint 3 milliárd oldalletötést mért és tárolja azok minden adatát!

Phoenixweb Weboldal Készítés

Phoenixweb Weboldal Készítés

Lényegesen sok cég weboldal készítésről alkotott elképzelése téves. Irdatlan mennyiségű időt fektetnek a honlap elkészítésébe. A honlap elkészül, de a várt eredmény nem érkezik meg. Kevesen tudják, hogy a weblap készítés olyan, mint egy autóverseny. Csupán a rajthoz áll, amikor elkészül a weblapja. A versengés csak ezt követően kezdődik el. A dulakodás a látogatottságért és a vevőkért folyik. Látogatók nélkül elképzelhetetlen nyereséget elérni. A látogatók nem hoznak nyereséget csak akkor, ha vásárolnak. A honlapja egymagában csak említésre sem méltó számú látogatót produkál, mert kevesen tudnak a létezéséről. A honlap szövege önmagában csak maroknyi konverziót gerjeszt, mert kevesen írnak olyan reklám szöveget, ami erőteljesen ösztönzi a potenciális vevőket a villámgyors rendelésre. Érdeklődő szerzésben és hatékony honlap szövegírásban segít ez az ingyenes teszt. Temérdek weblap üzemeltetési tippet tudhat meg, ha most kitölti az ingyenes honlaptesztet.

PHP-Script gyűjtemény

PHP-Script gyűjtemény

Magyarország legnagyobb phpscript gyűjteménye! Az oldalon számtalan weblapokba beágyazható és önállóan használható script található. Minden letölthető scripthez telepítési és használati útmutató is található az oldalon.

Tuti menü