Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingyen E-mail képes leírás - Ingyen web.tlap.hu
részletek »

Ingyen E-mail - Ingyen web.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingyenweb.tlap.hu » Ingyen E-mail
Keresés
Találatok száma - 8 db
c2 mail

c2 mail

Ingyenes levelezőrendszer 100 Mbyte-os tárterülettel, tanítható SPAM szűrővel, vírusmentesítéssel. Az oldalon több domain alá is bejegyezhetjük az email címünket, a levelező használata pedig nem bonyolult, minden szolgáltatást tartalmaz, melyre egy átlagos felhasználónak szüksége van.

CitroMail

CitroMail

A Citromail 2 Gb tárhelyet ad minden új felhasználójának. A Citromail segítségével hatékonyan védekezhetsz a kéretlen levelek (spam) ellen, az automatikus aláírás beállításával pedig időt takaríthatsz meg!

Freemail

Freemail

A Freemail egy népszerű ingyenes magyar e-mail rendszer (web- és POP3 alapú e-mail) neve. A rendszerben általában szögletes zárójelek között és kisbetűvel szokták írni a szolgáltatás nevét: [freemail]. Felhasználóinak száma honlapjuk tanúsága szerint 2007 februárjában már hárommillió fölött volt. A Freemailt a Soros Alapítvány C3 Kulturális és Kommunikációs Központja fejlesztette ki 1996-ban. A Freemail létrehozása része volt a Soros Alapítvány, az internet hazai megismertetését és elterjedését elősegítő céljának. A szolgáltatás jelenleg 1024 Mb (1 Gb) tárhelyet nyújt ingyenesen.

Gmail

Gmail

A Google E-mail szolgáltatása, mely jelenleg 7 Gb tárhelyet ad, de ez napról-napra növekszik. A Gmail egy új típusú internet alapú e-mail szolgáltatás, amely arra az ötletre épül, hogy az e-mail lehet intuitívabb, hatékonyabb és hasznosabb. Talán szórakoztatóbb is. Hiszen a Gmail szolgáltatásban: Kevesebb spam: A Google innovatív technológiája segítségével távol tarthatja a kéretlen leveleket. Mobil hozzáférés: A Gmail szolgáltatásairól már mobiltelefonján is olvashat. Óriási a tárterület: Több, mint 7400 Mb email tárhely, mely folyamatosan növekszik.

HotMail

HotMail

A Windows Live Hotmail szolgáltatás 5 gigabájt (GB) tárolóhelyet kínál. Hotmail-fiókjában több e-mail fiókot is elérhet és kezelhet, például a Gmail, az AOL és a Yahoo! Plus Mail rendszerbeli fiókját. Megnézheti, hogy Windows Live Messenger szolgáltatásbeli ismerősei elérhetők-e, és ha igen, üzenhet nekik.

Indamail

Indamail

Az Indamail Magyarország egyik vezető ingyenes email szolgáltatása korszerű, egyszerűen használható felülettel, 2GB tárhellyel, POP3 és IMAP eléréssel. Az Indamail az Inda szolgáltatáscsomag levelezőrendszere, a 2001-ben indult Vipmail utóda. Az Indamailben regisztrált emailcímeddel az Inda bármely más szolgáltatását is igénybe veheted.

Lájt mail

Lájt mail

10 GB tárhely: Többé nem kell törődnöd a régi levelekkel. A hatalmas tárhelynek köszönhetően már egyet sem kell kitörölnöd. Kereső: Sürgősen meg kell találnod egy régi leveledet? Új keresőnkkel néhány másodperc alatt megteheted ezt. 100MB melléklet: A nagyméretű mellékletekkel szinte korlátlan mennyiségű szünidei fényképet, prezentációt és más praktikus fájlt küldhetsz. Levelezés letöltése más postafiókokról: Az összes e-mailedet egy helyre irányíthatod, még akkor is, ha eddig több postafiókot használtál. Spamellenes fedőnevek: Ezeket a címeket könnyen létrehozhatod és törölheted is. "Ideiglenes" e-mail címekként helyettesítik a fő e-mail címedet olyan internetes regisztrációk során, amikor félő, hogy később eláraszthatnak spamekkel. Antivírus és spamszűrő: Spamszűrőnk megfogja a kéretlen levelek 99%-át. Hatásos antivírus programjaink nem hagyják, hogy a vírusok bekerüljenek a postafiókodba. Nem ragasztunk reklámokat a leveleidhez: Bosszantanak a leveleid tartalmához hozzáragasztott, erőszakos reklámok? Nálunk ilyesmi nem fordul elő. Biztos lehetsz benne, hogy a címzetted kizárólag a leveledet fogja megkapni. Opcionális címek: Egy postafiókon belül több e-mail címet is létrehozhatsz magadnak az opcionális domaineknek köszönhetően.

Yahoo mail (angol)

Yahoo mail (angol)

A Yahoo mail a világ egyik legnagyobb ingyenes e-mail szolgáltatója, melynek több mint 250 millió felhasználója van. Az e-mailek tárhelye korlátlan, a kluszteres szervereknek köszönhetően pedig gyors és megbízható a szolgáltatás.

Tuti menü