Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingyen aldomain képes leírás - Ingyen web.tlap.hu
részletek »

Ingyen aldomain - Ingyen web.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingyenweb.tlap.hu » Ingyen aldomain
Keresés
Találatok száma - 5 db
Co nr (angol)

Co nr (angol)

A Co nr ingyenes URL átirányítást biztosít. Segítségével rövid és könnyen megjegyezhető címed lehet az oldaladhoz. A regisztrációhoz alapfokú angol nyelvtudás szükséges, mivel az oldal elvégeztet velünk egy egyszerű angol nyelvtesztet.

Hq web

Hq web

Azonnal és egyszerűen saját domain névhez juthat! Tetszőleges nevet regisztrálhat a hqw domain alá, s önnek saját domain neve lesz. Ha van egy http://www.szolgaltato.hu/valami címen egy weblapja, akkor regisztrálja a http://valami.hqw.hu-t és ehhez megadja, hogy ez a http://www.szolgaltato.hu/valami címre mutasson, akkor az ön weblapját ezentúl a http://valami.hqw.hu címen mindig megtalálják. Ha a weboldala elköltözik a www.ujszolgalto.hu/valami címre, akkor csak megváltoztatja az átirányítást, s a http://valami.hqw.hu címen továbbra is elérik honlapját.

Ingyen .ga domain

Ingyen .ga domain

A honlapon ingyen regisztrálhatunk .ga végződésű domaint. A feltétel csak annyi, hogy 90 nap alatt legalább 25 látogatónak kell lennie az oldalon. Személyes és céges oldalhoz egyaránt használható a szolgáltatás.

Ini

Ini

Azonnal és egyszerűen saját domain névhez juthat, akár tárhellyel és e-mail címmel! Tetszőleges nevet regisztrálhat az ini domain alá, s Önnek saját domain neve lesz ("név.ini.hu", ahol az "ini" név helyére sok más nevet választhat). Ha nincs weblapja és e-mail címe, most ingyenesen kérhet tőlünk tárhelyet és e-mail címet. Ha van egy www.valahol.hu/valami címen egy weblapja, akkor regisztrálja a név.ini.hu-t és ehhez megadja, hogy ez a www.valahol.hu/valami címre mutasson, akkor az Ön weblapját ezentúl a www.név.ini.hu címen mindig megtalálják. Ha a weboldalai elköltöznek a www.másvalahol.hu/valamimás címre, akkor csak megváltoztatja az átirányítást, s a www.név.ini.hu címen továbbra is elérik honlapját. Természetesen nem csak egy, hanem tetszőleges számú nevet regisztrálhat.

Tk domain ingyen

Tk domain ingyen

A Dot tk az első és eddig az egyetlen olyan oldal, ahol első szintű domaint regisztrálhatunk ingyenesen. A regisztrált domain valasztottnev.tk formátumban érhető el. Sajnos az ingyenes regisztrációnál a névszerverek beállítására nincs lehetőség, csak url-átirányításra, viszont teljesen reklámmentesek. Fontos szabályzat hogy a regisztrált oldalakon 90 naponta legalább 25 látogatónak kell lennie, különben elveszítjük a domainünk. A domainek alatt email aliasokat is nyithatunk ingyenesen.

Tuti menü