Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Válasz hozzászólás írása Ingyen web fórum 18876 számú bejegyzésére
részletek »

Válasz üzenet írás Ingyen web fórum 18876 számú bejegyzésére

Írd le véleményed, tapasztalataid a(z) Ingyen web fórumon. Kérdezz bátran másoktól! Kellemes fórumozást kívánunk!
Fórum
Itt vagy: ingyenweb.tlap.hu » ingyenweb.tlap.hu fórum » írás a fórumra

Új hozzászólás küldés

*
Neved
*
Üzeneted
15000 karaktert írhatsz még
Kép
(.jpg, .gif, .png formátum)
Küldés
Válasz üzenet küldése Földvári Imre hozzászólására
Sajnos a Tárhelyem.net időközben megszüntette az ingyenes tárhelyszolgáltatását és fizetős szolgáltató lett.

Ellenben a Tárhely.biz-nél növelték az aldomainek, a hozzáadható domainek és a MySQL adatbázisok számát egységesen 20-ra. A pont szerzési lehetőségeket pedig folyamatosan biztosítják, ami csak havi pár perces munkát jelent. Időközben saját szerverre költöztek, így még gyorsabb és stabilabb a szolgáltatásuk, ezért csak ajánlani tudom őket.

A Newhosting.hu is folyamatosan állít be új szervereket, folyamatosan gyorsítják a szolgáltatásaik, így aki hajlandó minimális összeget költeni a domain regisztrációra, annak jó választás lehet, mert nem kell a tárhelyért cserében hozzá szólni vagy pontokat gyűjteni, továbbá egy felhasználónak több tárhelye is lehet náluk. Természetesen teljesen reklámmentes. Cégek számára is jó választás ez a szolgáltató, mivel saját domain néven fut az oldal, így a látogatók észre sem veszik, hogy az ingyenes tárhelyen van.
Egy tipp: A Newhostingnál közvetlenül is lehet domaint regisztrálni, ha tőlük rendelünk, nincs gond a névszerverek beállítására, nem kell külön díjat fizetni domain fenntartás címszó alatt, ők elvégeznek minden technikai beállítást.
Tuti menü