Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fájlmegosztó oldalak képes leírás - Ingyen web.tlap.hu
részletek »

Fájlmegosztó oldalak - Ingyen web.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingyenweb.tlap.hu » Fájlmegosztó oldalak
Keresés
Találatok száma - 5 db
Data

Data

A Data egy magyar nyelvű fájlfeltöltő és fájlmegosztó oldal. A feltöltéshez és a letöltéshez nem szükséges regisztrálni, azonban az ingyenes letöltések előtt várni kell, és a sávszélessége is korlátozva van. Fizetős letöltésnél nincsenek korlátozások.

File Dropper (angol)

File Dropper (angol)

Bár csak az alapszolgáltatásokat nyújtja az oldal, viszont a feltölthető fájlok maximális mérete 5 Gb lehet, vagyis a legtöbb fájlt nem kell feltöltés előtt darabolni, a letöltés után meg egyesíteni. A honlap csak legális anyagok megosztására használható! Az oldal angol nyelvű.

Hellshare

Hellshare

A Hellshare internetes adatmegosztást kínál felhasználóinak. Az oldalon keresztül akár 1000 MB méretű fájlokat is elmenthet, és egy link segítségével felkínálhatja a többi internetes felhasználónak ezek letöltésének lehetőségét.

Ingyenes ftp-tárhely

Ingyenes ftp-tárhely

A szolgáltatás ingyenesen ad 5GB ftp-tárhelyet, amit szabadon felhasználhatsz saját állományaid tárolására, pl. biztonsági mentések tárolására. A saját állományokhoz linkeket is lehet rendelni, így megoszthatjuk őket ismerőseinkkel, barátainkkal.

Load (angol)

Load (angol)

A Load az egyik leggyorsabb és legbiztonságosabb ingyenes fájlmegosztó oldal. A feltölthető fájlok maximális mérete 300 Mb lehet, és a feltöltéshez nem szükséges regisztrálni sem. Az oldal angol nyelvű.

Tuti menü