Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb nyelvű ingyen tárhely képes leírás - Ingyen web.tlap.hu
részletek »

Egyéb nyelvű ingyen tárhely - Ingyen web.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingyenweb.tlap.hu » Egyéb nyelvű ingyen tárhely
Keresés
Találatok száma - 5 db
Bplaced (német)

Bplaced (német)

A Bplaced tárhelye ingyenesen biztosít 2 Gb tárhelyet, 8 MySQL és PostgreSQL adatbázist korlátlan adatforgalom mellet. A szolgáltatást saját domain nevünkkel is használhatjuk. Az oldal német nyelvű.

Kilu (német)

Kilu (német)

A szolgáltatás 1 Gb ingyenes webtárhelyet, korlátlan adatforgalmat, PHP 5 és MySQL 5 támogatást tartalmaz. Ingyenesen kapunk továbbá sajátnév.kilu.de formátumú aldomaint a weblapunkhoz. Az oldal német nyelvű.

Mxhost (román)

Mxhost (román)

Az ingyenes szolgáltatás 25 Mb webtárhelyet, 2000 Mb havi adatforgalmat és 2 MySQL adatbázist tartalmaz Cpanel adminisztrációs felülettel. Az oldalak magyarországi elérhetősége jó, a szerverek pedig elég stabilak és megbízhatóak. A honlap román nyelvű.

PHP 5 (szlovák)

PHP 5 (szlovák)

A tárhely mérete elég csekély, mindössze 20 Mb-ot adnak, de ez elegendő egy kezdő weblap számára. Az oldalon PHP 5 és MySQL használati lehetőség is van. Mivel a szerverek közel vannak magyar országhoz, a regisztrált honlapokon nem lehet észrevenni, hogy külföldi szerveren futnak, a szolgáltatás rendelkezésre állása 99,9 százalék. Az oldal szlovák nyelvű.

Xhost (román)

Xhost (román)

Az Xhost 400 Mb webtárhelyet, korlátlan adatforgalmat, PHP 5 és MySQL futtatási lehhetőséget nyújt ingyenesen. A regisztrációnál több domain közül is választhatunk, a szerverek rendelkezésreállása pedig 99,9 százalék. Az oldal román nyelvű.

Tuti menü