Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Angol ingyen tárhely képes leírás - Ingyen web.tlap.hu
részletek »

Angol ingyen tárhely - Ingyen web.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingyenweb.tlap.hu » Angol ingyen tárhely
Keresés
Találatok száma - 12 db
000 Webhost

000 Webhost

A 000webhos 1500 Mb webtárhelyet és 100 Gb adatforgalmat nyújt ingyenesen a felhasználói számára. Az ingyenes tárhelyekhez egy Cpanelhez hasonló kezelőfelületet adnak, mely a valódi Cpanel legtöbb szolgáltatását magában foglalja. Szervereik elég gyorsak és megbízhatóak, viszont az ingyenes tárhelyen egyes szolgáltatásokat (pl. chat) tiltanak, ezért nem árt utánanézni a szabályzatban, hogy az általunk feltöltött tartalom engedélyezett-e. A tárhely teljesen reklámmentes.

110Mb

110Mb

A szolgáltató neve csalóka, mivel ezelőtt évekkel valóban csak 110 Mb tárhelyet adtak, ez azonban mára 15 Gb-ra hízott. A havi adatforgalom pedig 1 Tb, mely még a nagy portálokhoz is több, mint elegendő. A tárhely saját domainnel is használható és van rajta PHP valamint MySQL futtatási lehetőség is.

50 webs

50 webs

Az ingyenes szolgáltatás 500 Mb webtárhelyet, havi 5 Gb adatforgalmat, PHP és MySQL futtatási lehetőséget foglal magában. A szolgáltatás hivatalos rendelkezésre állása 99,9 százalék. A tárhely teljesen reklámmentes.

ByetHost

ByetHost

A ByetHost az egyik legnagyobb külföldi kluszteres tárhelyszolgáltató, melynek szerverei számtalan hazai weblapot is kiszolgálnak. A szolgáltatás megbízható és gyors, mivel a szervereik háromszor nagyobb sebességgel kapcsolódnak a világhálóhoz, mint a hazai tárhelyszolgáltatóké. A tárhely mérete 5500 Mb , míg a havi adatforgalom 200 Gb. Az adminisztrációs panele a sokak körében népszerű VistaPanel. Ezen fellül a tárhely teljesen reklámmentes, bár van rajta némi korlátozás (pl. az ide feltöltött képeket nem tudjuk belinkelni más weblapokra, fórumokra).

Európa hosting

Európa hosting

Professzionális és teljesen ingyenes tárhely reklámoktól mentesen. A szolgáltatás 200 Mb webtárhelyet, és havi 4 Gb-os forgalmat kínál ingyenesen. A tárhelyhez használhatunk saját domain nevet, vagy több ingyenes aldomain közül választhatunk. Bár a tárhely mérete ma már nem mondható magasnak, de minőségre vetekszik sok hazai fizetős tárhelyszolgáltatójával, induló weblapokhoz és blogokhoz tökéletes választás.

Free hosting

Free hosting

A szolgáltatás száz százalékig ingyenes, nincs egyszeri és nincs havidíj sem. A tárhely mérete korlátlan, fájlméretkorlát sincs. A kezelőfelülete a fizetős tárhelyeknél is népszerű Cpanel. A szolgáltató elvileg hirdetést jelenít meg a tárhelyért cserébe.

Haphost

Haphost

A megbízható webtárhely szolgáltatás a legfontosabb szempont az interneten. Ha az Host1Free szolgáltatásait választod, biztos lehetsz abban, hogy a honlapod mindenki számára elérhető lesz. Láttál már olyan ingyenes webtárhely szolgáltatást, ami nem tartalmaz hirdetéseket, és nincs benne banner? Host1Free egy olyan ingyenes tárhely szolgáltatás, amely nem tartalmaz hirdetéseket! Sőt, az ingyenes tárhely mérete nagyobb, mint más hasonló szolgáltatásoké. Mi 10 Gb-os webtárhelyet, és havi 150 Gb-os adatforgalmat nyújtunk a felhasználóinknak.

Hosting Area

Hosting Area

A Hosting Area 1500 Mb tárhelyet, 3 Mysql adatbázist, ingyenes aldomaint, korlátlan számú feltölthető állományt és korlátlan adatforgalmat nyújt. A szerver jól elboldogul a legtöbb php scriptel. Ez a hosting teljesen mentes a reklámoktól, továbbá nincs semmilyen extra kívánság sincs a tárhelyért cserében. Ezt a szolgáltatást elsősorban személyes (bemutatkozó) oldalakhoz és kisebb cégek weblapjaihoz ajánlom. Egyedüli hátránya, hogy a feltölthető fájlok maximális mérete 10 Mb lehet, ezért pl. szoftver-letöltő oldalakhoz nem használható.

Ingyen Cpanel tárhely

Ingyen Cpanel tárhely

Ingyenes Cpanel kezelőfelületű PHP és MySQL webtárhely. A tárhely mérete 1000 Mb, míg a havi adatforhalom 25 Gb. A tárhelyen .htaccess futtatásra is van lehetőség. A garantált rendelkezésre állás 98 százalék.

Hirdetés
Run hosting

Run hosting

Bár csak csekély méretű tárhelyet biztosítanak (150 Mb webtárhely, 4 Gb havi adatforgalom), de ez elegendő egy kezdő weblap (vagy céges oldal) számára. A szolgáltatás előnye a nagy sebesség és rendelkezésre állás. A tárhely saját domainnel is használható, és mivel 99.9 százalék feletti a rendelkezésre állása és teljesen reklámmentes, céges honlapokhoz is jól használható.

X10Hosting

X10Hosting

Ez az ingyenes tárhelyszolgáltatás megszégyeníti a hazai fizetős tárhelyeket! 2,5 Gb webtárhelyet és 45 Gb havi adatforgalmat adnak természetesen teljesen reklámmentesen. Amivel a fizetős tárhelyeket is megszégyeníti, az a Cpanel 11+ adminisztrációs panel. Sajnos a tárhelyen nyelvi korlátozás van, így magyar oldalakat nem készíthetünk rajta, csak angol, francia és spanyol nyelvűeket.

Zymic

Zymic

A Zymicnél büszkék vagyunk arra, hogy az egyik legmegbízhatóbb és funkciókban bővelkedő ingyenes webtárhely szolgáltatást nyújtsuk a neten. Az ingyenes tárhely funkciók közé tartozik a PHP, a MySQL, és az ingyenes al-domain név is.

Tuti menü