Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Ingyen web.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Ingyen web.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ingyenweb.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 3 db
Ingyen

Ingyen

Azért hoztuk létre ezt a gyűjteményt, mert nem kell mindenért fizetni. Nagyon sokminden van amit ingyen szerezhetünk egy-egy regisztrációval. Termékminták, filmek, könyvek, szoftverek... amire csak szükségünk lehet.

Internet

Internet

Az internet egy nemzetközileg elterjedt, angol eredetű szóból ered (internetwork), magyarul: "hálózatok hálózata". Az internet a számítógépek összekötéséből jött létre, hogy az egymástól teljesen különböző hálózatok egymással átlátszó módon tudjanak elektronikus leveleket cserélni, állományokat továbbítani. Az oldal az internet történetét, a fogalmait, a technológiáit, a böngészőket, a honlapszerkesztés alapjait, a keresőket, az üzenetküldő és az E-mail rendszereket mutatja be. Ezenfellül híreket és cikkeket is olvashatunk rajta a témáról.

Tárhely, hosting

Tárhely, hosting

A webtárhely szolgáltatás (angolul shared web hosting service) egy olyan internetes szolgáltatás, ahol egy kiszolgáló szerver (webszerver) erőforrásait több felhasználó között osztják el. A tárhelyeknek alapvetően két formája van, az ingyenes és a fizetős tárhelyek. Az ingyenes tárhelyek sok esetben reklámért cserében ingyenesek, továbbá sokszor elérhetetlenek, ezért a komolyabb oldalakhoz mindenképp fizetős webszervert érdemes választani. Az oldal a legnépszerűbb hazai és külföldi ingyenes és fizetős webtárhelyeket gyűjti össze.

Tuti menü